dijous, 18 d’agost de 2011

HRP (ETAPA 6): Chalet Pedro - Chalets d’Irati - Larrau

Ens llevem a les 7.30h. A la zona d’acampada tothom dorm. Esmorzem una mica i a les 8:00h les vaques baixen pels vorals fent sonar les esquelles.

Nosaltres agafem el GR-10 direcció a Chalets d’Irati. Al pas de la carretera trobem un camping on preguntem si tenen gas. Davant la negativa continuem fins als Chalets. Allà comprem provisions de menjar i tampoc trobem gas. Ens passem una hora intentat de redefinir l’etapa, però quan decidim de fer l’Ori i nit al port de Larrau, un canvi de temps amb vent molt fort i pluja ens fa desistir.Mirant el nostre objectiu d'avui


Fent l'intent...

Al final, doncs, decidim anar coll d’Irati avall durant 12 km per asfalt fins a Larrau. Només arribar, per casualitats de la vida l’Eli parla amb una noia basca i ens dóna la seva càrrega de gas, ja que abandonem la ruta que feien pel mal temps. Com s’agraeixen aquests grans actes de generositat en aquests moments! Minuts després ens trobem a la nostra amiga francesa amb qui havíem compartir ruta el dia anterior. Ella ja ha acabat el tram que volia fer i el seu pare, tot un muntanyenc l’ha vingut a buscar. El seu germà, en Gille, però, continua l’HRP en solitari.

El camping on ens allotgem és molt acollidor. Intentem de descansar i pensar en l’endemà, que també serà una etapa de molt kilometratge, ja que haurem de pujar 12 km del poble de Larrau al port de Larrau per poder enllaçar amb l’HRP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada