diumenge, 14 d’agost de 2011

HRP (ETAPA 2): Col de Lizuniaga - Errautz


Reprenem la marxa abans de les 9:00h. El dia s’ha aixecat plujós, però de seguida s’asserena. Portem un bon ritme tota l’etapa (millorant l’horari previst). Passem per un coll on coneixem uns catalans que fan el GR 11 en l’altre sentit.


Des del coll de Lizuniaga


Encara ens hem d'adaptarDes del coll de Navarlatz


L’Eli comenta que no es troba millor que el dia abans, però que de moment s’aguanta sencera. Jo tinc les primeres molèsties al genoll esquerre, amb por que sigui tendinitis.

Arribant a Erratzu!


En algun punt ens perdem, però sense patir tant com el dia anterior aconseguim arribar al càmping d’Errautz, després d’uns quilòmetres per carretera que es fan una mica pesats. Allà ocupem, sense voler, una plaça d’uns catalans de Terrassa que ja la tenien reservada. Però molt amablement ens ajuden a carregar les motxilles i anar a una altra plaça, just al costat de dos Manresans, el David i l’Àngel Soler, que només els queda una etapa per acabar la travessa dels pirineus mab BTT. Curiosament coneixen un veí nostre.

El càmping tenim molts serveis i luxes, fins i tot piscina. No som conscients que això només és un petit oasi del que serà l’HRP a partir d’ara.

Cal comentar que la gent d’aquesta zona és molt oberta i amable i això sempe anima a seguir endavant i sentir-te millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada