diumenge, 28 d’agost de 2011

HRP (ETAPA 16): Refugi de Barroude - Parzán - Bielsa

Ja s’acaba l’HRP del 2011. L’Eli em va fer despertar a es 7.00h després d’una nit una mica glaçada. Esmorzem i amb unes vistes espectaculars del refugi i el llac de Barroude.Bon dia des de Barroude!

Vistes des del refugi

Deixant enrere Barroude

Ens posem a caminar cap al Port de Barroude i vall avall fins arribar a Parzán, on iniciarem la continuació de la travessa l’any 2012, si tot va bé. Estem contents, però ja comencem a sentir l’enyorança d’acabar la travessa.Al Port de Barroude

Abans de baixar cap a Parzán


El Port d'on hem baixat


L’etapa és tranquil·leta, però els últims 8 km d’asfalt fins a Bielsa ens fan exprimir el nostre esperit de sacrifici fins al final. A les 12.25h ja estem al camping de Bielsa i posem fi a la nostra última etapa, i ja truquem al Jaume i la Vanessa perquè ens vinguin a buscar quan vulguin.


Fi de travessa d'enguany


Foto de família


Resumint, l’experiència de la travessa ha estat una experiència increïble. Ens hem adaptat a una rutina de muntanya que, tot i ser exigent, és capaç de saciar tota la fam de muntanya que vas acumulant. Hem après a estimar més encara la muntanya i valorar els petits plaers de la vida quotidiana als quals sovint no donem importància.

Hem estat capaços de conviure dos setmanes superant els diferents obstacles que hem anat trobant, pensant en arribar a aquell coll, trobar aigua, menjar, dormir, curar llagues, suportar molèsties físiques... I, a més, hem gaudit de persones autèntiques que han esdevingut un gran estímul i sense les quals la muntanya no seria el mateix.

Ara, un cop acabada la ruta d’enguany, ja estem barrinant nous objectius i nous reptes. Pensem en l’HRP 2012 i ja tenim ganes de calçar-nos les bambes per tornar a treure fum.

També cal destacar que observant tota la majestuositat dels Pirineus et venen ganes de trepar tots els cims i crestes de la cordillera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada