dimarts, 23 d’agost de 2011

HRP (ETAPA 11): Refugi de Pombie - Refugi de Respomuso

L’ambient del refugi ha estat molt familiar i hem passat una nit sense gens de fred. A les 6.00h la gent ja està neguitosa i es comença a sentir cada cop més enrenou. Espio des de la part alta de les lliteres (el tercer pis) i veig com hi ha gent fora abrigada, mirant l’alba. Quin ambient!

Esmorzem una mica i a les 7.00h acompanyats del Gilles baixem cap al torrent de Brousset, A es 8.00h passades comencem l’ascens més llarg del dia fins el Col d’Arious, un camí que compartim amb altres muntanyencs. Després del Col d’Arious arribar el paratge d’Orteig que fa estona que espero imaginant si és molt aeri. Però es passa sense dificultat. De seguida veiem el refugi d’Arrémoulit on fem una petita parada. Seguidament emprenem el camí pujant fins al coll d’Arrémoulit on ens parem per veure diferents muntanyes: Palas, Arriel, Balaïtous...Sortint del coll d'Arrious

Llac Artouste


Passatge Orteig

Refugi d'Arremoulit

Vistes Pic Ariel des d'Arremoulit
Baixant del coll d'Arremoulit


Ibon Ariel

La vista és esplèndida. El paisatge és molt diferent als dies passats. Tenim la sensació d’haver arribat a l’alta muntanya ja. Baixem fins els llacs d’Arriel i cap al refugi de Respomuso, on degut a les poques provisions que tenim no mengem gaire. Acampem per la zona i encomanem el sopar perquè aquest refugi també té molta afluència de gent.

Arribant a Respomuso

Grans vistes des de la finestra de casa

A l’hora de sopar coneixem una parella de Blanes, el Pep Sola i l’Oihana, filla del País Basc, que estan fent el GR11. Són una parella excel·lent!! Ens fan riure molt, cosa que ens va molt bé després de tants dies d’esforç. En Pep també ens explica 4 consells sobre la muntanya, la vida, la hidratació i la nutrició. Abans d’anar a dormir ens acomiadem i ens desitgem sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada