dissabte, 13 d’agost de 2011

HRP (ETAPA 1): Hendaya - Altos de Mandalé - Col d’Ibardin - Inzola - Larrun - Col de Lizuniaga


El dia 12 d’agost del 2011 el Jaume i la Vanessa ens acompanyen a Lleida per agafar un autobús que ens portarà a Irun cap a les 17.45h. Arribem a Irun a les 23.45, comencem a caminar una mica esmaperduts i cansats cap a Hendaya, on arribem al cap de dues hores per iniciar la nostra petita aventura.

Som a la platja d’Hendaya, són les 2 de la matinada i sembla que estiguem somiant. Ens mullem i agafem el GR 10 i intentem sotar una mica de la urbs per trobar un lloc per dormir. Cap a les 3:00h trobem un raser on farem vibac.


Inici de l'HRP

A la platja d'Hendaya Al matí un gos em desperta i es posa a córrer espantat quan m’aixeco.  Ens posem a caminar a les 8:15h amb un pas mig. Anem seguint a ruta pel GR 10, però ens trobem que en algun punt ens saltem l’HRP, que no està marcada. Sort de les indicacions d’algun excursionista.Després d'haver passat la nit al ras
Deixant enrere el llac de Mandalé


Aquesta esdevé una etapa molt i molt dura, en la qual les hores passen lentes perquè no estem acostumats a portar tan pes a l’esquena. L’Eli porta 16 kg i jo 19. A més a més, la pujada calorosa al Larrun ens passa factura.

Pujant cap a Larrun

Arribant bastant acalorats i perjudicats


Per sort, a les 18:00h arribem a Lizuniaga, tot reflexionant sobre la duresa del nostre repte i sobre el fet que haurem d’anar planificant les etapes dia a dia.La jornada s'ha fet moolt llarga


Al arribar preguntem si podem muntar la tenda devant una casa rural i fem un Aquarius per recuperar forces, on coneixem uns francesos amb qui, sense saber-ho, compartirem part de la nostra ruta . Després acabem amb un bon sopar a base d’espaghetis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada